Transit Snel en gecontroleerd migreren

Regelmatig zien we in migratietrajecten hetzelfde patroon. Na een voortvarende start komt men een aantal onvermijdelijke hobbels tegen. Het proces vertraagt vervolgens en het duurt het lang voordat de eerste echte migraties worden uitgevoerd. In onze filosofie is dat niet nodig. Uiteraard is voorbereiding belangrijk, maar door een juist inzicht in de informatie binnen de organisatie is het vrijwel altijd mogelijk om snel te beginnen. Kijken naar wat kan, in plaats van naar wat niet kan.

Met deze filosofie in ons achterhoofd is ook onze migratietool Transit gebouwd.

 • usp Single source of truth
 • usp Iedereen werkt, gelijktijdig, met dezelfde gegevens
 • usp Unieke, gevalideerde databescherming tegen foutieve invoer
 • usp Uitgebreide rapportagemogelijkheden
 
 • Probleem

  De belangrijkste reden om niet te beginnen is een gebrek aan informatie. Geen inzicht in de te migreren omgeving leidt tot angst en bovendien wordt het ook heel moeilijk om de juiste prioriteiten te stellen. Ook bij onze klanten komen deze problemen tegen en zien we dezelfde uitdagingen. Veel variabelen, in verschillende stadia en in een blijvend veranderende omgeving.

 • Oplossing

  Transit brengt alle migratievraagstukken samen op een platform en ondersteunt zo de organisatie om een vliegende start te maken met de migratie. De mensen van Morus hebben vele jaren migratie-ervaring en kennen daardoor de best practices. Die best practices zijn ingebouwd in Transit waardoor elke migratie een succes wordt. Transit heeft dus zijn wortels in de dagelijkse praktijk.

 • Variabelen

  Accounts
  Devices (zoals computers)
  Applicaties en hun status
  Applicaties per gebruiker en per device
  Batches en status

  Deze informatie heb je nodig om te kunnen migreren!

 

Wat onze klanten vinden

Chris van Neerbos is projectmanager bij het Medisch Spectrum Twente en belast met de migratie naar Windows 10. "Dankzij Transit heb ik grip op het proces en weet ik wanneer ik welke gebruikers kan migreren. Doordat we over de juiste informatie beschikken, komen rollbacks maar heel minimaal voor. Voor een ziekenhuis is dat essentieel, onze medewerkers moeten elk moment van de dag de beschikking hebben over hun IT-systemen."

 

Contact

Wilt u ervaren wat Transit voor u kan betekenen? Of wilt u met ons praten over uw uitdagingen op het vlak van migraties? Neem dan contact met ons op.